Strokengordijn Transparant op maat

Vanaf 23,10 per m
2
excl. BTW

Op voorraad

Levertijd 2-3 Werkdagen

De transparante strokengordijnen zijn gemaakt van glashelder flexibel PVC.

De stroken bevatten een vlamdovend bestanddeel (brandnorm B2) en een UV-filter waardoor de stroken niet direct verkleuren in de zon. Transparante PVC is toe te passen in temperaturen tussen de -10º Celsius en 60º Celsius.
De transparante stroken zijn ideaal voor personendeuren (loopdeuren), afscherming tussen winkel en magazijn, doorgang in een werkplaats, afsluiting van een opening of poort naar buiten.

Als ophangsysteem leveren wij standaard ons STD systeem in gegalvaniseerd staal. Zoekt u een verschuifbare oplossing, een speciale constructie of een systeem in aluminium of RVS, neem dan contact op met onze afdeling verkoop of stuur een offerte aanvraag.

 

Belangrijke informatie voordat u bestelt:

  • Montage voor de opening (Wand) – Monteert u het strokengordijn tegen de wand (voor de opening) dan adviseren wij de afmeting 100 mm breder en hoger te maken dan de dagmaat. De ophangrail voor wandmontage is ca. 70 mm hoog.
  • Montage in de opening (Plafond) – Voor montage in de dagopening bestelt u de exacte dagmaat en houden wij rekening met de hoogte voor de ophangrail.
Wissen
Total Oppervlakte (m²)
Productprijs
Totaalprijs: €0,00
SKU: Niet beschikbaar Categorie: