Over pvc-strokengordijn.nl

EFD BV

PVC-strokengordijn.nl Is een webshop van EFD BV voor PVC gordijnstroken, strokengordijnen en industriegordijnen.

De overlapping, type materiaal, breedte en dikte hebben een grote impact op de effectiviteit van een strokengordijn, daarom vindt u bij ons meer dan een paar standaardmaten.

Met de juiste combinatie beschermt het strokengordijn tegen tochtoverlast, koude- of warmteverlies waardoor de strokengordijn zich snel terugbetaald.In onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment aan complete strokengordijnen, PVC stroken en industriegordijnen.

Eigen productie en een uitgebreide voorraad

De PVC stroken, strokengordijnen, industriegordijnen en montagerails worden in eigen productie volgens uw wensen op maat gemaakt. Wij hebben meer dan 25.000 meter PVC voorradig in meer dan 80 verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen.Door de combinatie van eigen productie met een uitgebreide voorraad PVC worden de stroken op rol binnen 24 uur verzonden en complete strokengordijnen binnen een paar werkdagen geleverd.

PVC stroken: meer dan alleen standaardmaten

Voor de PVC stroken hebben wij een overzicht geselecteerd van de meest voorkomende afmetingen.Staat uw gewenste afmeting, kwaliteit of kleur er niet bij, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Strokengordijnen op maat

Bij een strokengordijn is de juiste afmeting stroken en overlapping erg belangrijk, te smalle stroken sluiten de opening niet goed af en te zware stroken bieden onnodig veel weerstand. Onze webshop helpt eenvoudig het juiste strokengordijn te selecteren. Aan de hand van de breedte, hoogte, toepassing en type verkeer selecteert de webshop de juiste strokengordijnen voor u. In onze webshop zijn enkel strokengordijnen met vaste montagerail te koop. Een verschuifbaar strokengordijn of een speciale constructie zijn uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Tafelzeil Shop

Tafelzeilen ter bescherming van uw tafel bieden wij ook aan in onze webwinkel. Echter is het assortiment dat wij op pvc-strokengordijn.nl aanbieden beperkt. Ons volledige assortiment Tafelzeil Online kunt u vinden op https://pvctafelzeilshop.nl.