5 belangrijke voordelen van industriegordijnen in uw magazijn

01/03/2018 Geschreven door: alain

Categorieën

Industriegordijnen zijn een van de populairste oplossingen om ruimtes van elkaar te scheiden, het industriegordijn wordt vaak ook wel een afscheidingsgordijn genoemd.
Magazijnen zijn vaak groot en open, hierdoor kunt u gemakkelijk uw inventaris verplaatsen, orders picken en verpakken voor verzending naar klanten. Echter kan het ook voorkomen dat die grote open ruimte niet wenselijk is. Bijvoorbeeld wanneer u werkzaamheden verricht waarbij veel stof vrijkomt en u niet wilt dat uw hele magazijn onder de stof raakt. Klaar met uw werkzaamheden en u heeft de ruimte weer nodig? U schuif het industriegordijn gemakkelijk opzij en u geniet weer van een grote open ruimte

Waarom flexibel afscheiden met een industriegordijn?

  1. Prijs – Industriegordijnen zijn erg populair voor het magazijnen vanwege de prijs. Industriële gordijnen zijn veel goedkoper dan alternatieve oplossingen zoals scheidingswanden en muren.
  2. Maat gemaakt – Industriegordijnen worden op maat gemaakt hierdoor bent u in staat elke ruimte perfect te scheiden. Indien u enkel stof, tocht of spatten wenst te weren dan is een ondoorzichtig industriegordijn dé oplossing, verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren. Indien doorkijk wenselijk is kiest u voor een volledig transparant industriegordijn of een ondoorzichtig industriegordijn met zichtstrook.
  3. Flexibel – Een groot voordeel van industriegordijnen is dat ruimtes niet permanent gescheiden worden maar tijdelijk. Eenmaal klaar met de werkzaamheden schuift het industriële afscheidingsgordijn gemakkelijk opzij en u geniet weer van een open ruimte.
  4. Toegankelijkheid – Alhoewel u uw magazijn graag scheidt in meerdere ruimtes mag het de doorgang niet belemmeren. U wilt immers dat personen en goederen of heftrucks zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Kleinere industriegordijnen zijn gemakkelijk met de hand opzij te schuiven. Grote industriële gordijnen kunt u het beste combineren met een strokengordijn ertussen, dan kan alle verkeer de ruimte gemakkelijk bereiken of verlaten.
  5. Werkklimaat beheersing –Door ruimtes van elkaar te scheiden voorkomt u verplaatsing van stof, vuil, geluid, geurtjes of temperatuur. Een optimaal werkklimaat resulteert in een hogere productiviteit.

Geniet ook van de voordelen van industriegordijnen door ruimtes flexibel af te scheiden. Bestel eenvoudig industriegordijnen op maat.

Mocht u liever een offerte of advies aanvragen dan kunt u op onze website verder kijken op de pagina industriegordijnen.

Vrijblijvend advies ontvangen van onze specialisten?

Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Neem contact op